donderdag 29 oktober 2015

Personeels uitje

                                                            Personeels uitje


We zijn met het personeel van het wapen een leuk dafje weg geweest! Linda en Björn hebben deze dag gepland voor iedereen, 's Heeren Loo nam vandaag het restaurant over, zodat we met zijn allen er op uit konden gaan.

De dag begon al om 10 uur, Linda & Björn hadden een personeels quiz bedacht, we ngingen op de proef stellen hoe goed we elkaar eigenlijk nou kende, het verbaasde me  hoeveel ik eigenlijk nog niet wist over mijn nieuwe collega's, op deze dag heb ik ze beter leren kennen.

Na de quiz, zijn we met zijn allen gaan lunchen in het café, nadat iedereen voldoende had gegeten en gedronken zijn we op weg gegaan naar onze plek van bestemming, we wisten allemaal nog niet waar we heen gingen op dat moment.

We zijn met zijn allen een klein half uurtje onderweg geweest, voordat we er achter kwamen dat we naar de WipKip in Kuinre gingen, hier hadden ze voor ons een speurtocht geregeld met de dafjes, voor van die oude autootjes kunnen ze nog redelijk hard gaan, het geluid wat ze op dat moment produceren moet je alleen niet letten.

Tijdens de speurtocht hebben we de dafjes eventjes aan de kant gezet, we gingen met allen een vaar tochtje maken, we hebben ons verdeeld in 2 groepen en gingen uiteindelijk uit eigenwijsheid allebei een andere kant op. De eerste groep kwam mooi op tijd terug ... de andere groep, waar ik in zat had een klein uurtje vertraging ... we gingen de hele verkeerde kant op, uiteindelijk als je bijna terug bent... stopt de moter er op eens mee, omdat er van alles tussen was gekomen, de andere groep begon ons te missen en is ons komen ophalen toen ze hoorde dat we stil stonden.

Na het vaartochtje zijn we met de dafjes een behendigheids test gaan doen, er werd een standaard op de daf gemonteerd om een bal op te leggen, deze mocht terwijl je langs allemaal hindernissen zig zagt er niet van afvallen, het leek makkelijker dan het was, want het ging op tijd, iedereen wou natuurlijk het snelst zijn, dus de bal is meerdere keren gevallen.

Hierna zijn we met de dafjes terug gegaan naar de WipKip om te kijken wie het beste heeft gescoord deze dag tijdens de speurtocht en met de behendigheidstest.

Na de gezellige middag bij de WipKip zijn we met zijn allen gaan dineren bij Woody's.
We hebben hier nog een leuke tijd gehad met zijn allen, nadat we met zijn allen nog lekker gegeten hebben zijn we weer richting huis gegaan, ik zelf heb echt een geweldige dag gehad.


                                                               

1 opmerking: