woensdag 28 juni 2017

Personeelsfeest 2017

Het was weer zover. Na weer een jaar hard gewerkt te hebben met zijn allen werden we weer in de watten gelegd door Jonnie & Therese met een geweldig personeelsfeest.

25 Juni 2017 om half 12 werden we bij de Librije verwacht. Hier hebben we met z'n allen genoten van een broodje en een drankje. Tijdens ons " ontbijtje" kregen we een rugtasje uitgedeeld met ons overlevingspakketje...

We mochten in dit rugzakje alleen de spullen instoppen die je die dag nodig had... Nou dat was nog best lastig om daar 2 paar kleding, schoenen, make up, stijltang, handdoek en schoenen in gepropt te krijgen omdat er ook al iets te eten in zat. Vraag niet hoe ... maar uiteindelijk heb ik alles in dat tasje gepropt gekregen.

Toen we naar buiten gingen stonden er voor ons allemaal een solex klaar. We gingen namelijk met deze solexjes touren en opdrachten uitvoeren in Dalfsen. De opdrachten waren weer zeer leuk bedacht en lekker sportief.

We zijn begonnen met een planten quiz, hierna zijn we sportief gaan doen met een steppen en drakenboten race en om dit af te sluiten een goeie duik naar de overkant van het water.

Deze activiteiten zijn we met een drankje en een lekkere bal gehakt gaan afsluiten bij het Roode Hert in Dalfsen. Hierna zijn we hier ook nog gaan bubbel voetballen.

Heerlijk was dat ... je kon gewoon niet op je benen blijven staan.

Na de sportieve activiteiten zijn we met zijn allen naar de kas van eef gegaan. Hier was een foodtruck voor ons klaar gezet met allemaal lekker eten van de bigg green egg en een bar met dranken. Voor de goede muziek was er een dj geregeld.

Ik hoef verder vast niet meer in details te treden over hoe deze avond verder ging. Ik wil Jonnie en Therese weer hartelijk danken voor deze leuke dag met alle collega's. Kan het eigenlijk niet geloven dat het mijn laatste personeelsfeest alweer was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten